?

Log in

mu-ze-rie

Het is momenteel een dagindaguitproject geworden. Als ik 's nachts in mijn bed lig denk ik eraan als ik 's morgens opsta denk ik eraan. Ik heb er weinig rust van. Het is leuk. Heel leuk. Maar het is vandaag zo'n typische maandag. Zo'n dag waarop je eigenlijk gewoon nog lekker in je bed had willen liggen.
Maar hier issie dan:

Kick-Off
28-november-2007; De culturele instellingen van Hardenberg organiseren voor jongeren een Hiphop & Urban party als afsluiter van het project ‘Kunstkick’. De Kick-Off! Dit feest zal gegeven worden in Podium Hardenberg. Alle jongeren die dit jaar en vorige jaren hebben meegedaan aan het project Kunstkick zijn uitgenodigd om deze avond te bezoeken op 25 januari 2008. Er zal een groot aantal optredens zijn van o.a. Sticks & Rico (Opgezwolle), Typhoon en jonge talenten van Kunstbende Overijssel zullen hun kunsten vertonen tijdens deze avond.
Vóór de kerstvakantie zal de kaartverkoop van de Kick-off van start gaan. De kaarten zijn €5,- per stuk en worden verkocht via de website van Podium Hardenberg. De jongeren vanaf het derde leerjaar mogen een kaart kopen. Er zal ruimte zijn voor duizend bezoekers tijdens de Kick-off.

Kunstkick
De kunstkick is een groot project voor ca. 900 leerlingen uit het derde jaar van verschillende middelbare scholen in Hardenberg en Dedemsvaart. Het is de bedoeling dat leerlingen door dit project op een leuke manier kennis maken met de culturele instellingen in Hardenberg. De instellingen die meedoen aan dit project zijn: Schouwburg de Voorveghter, KnstSpr, dansschool Erik, natuuractiviteitencentrum de Koppel, jongerencentrum Center, bibliotheek Hardenberg en de Muzerie centrum voor de kunsten in Hardenberg. Tijdens deze dagen zullen er op deze locaties workshops gegeven worden die ook verzorgd worden door de instellingen. Alle leerlingen bezoeken ook de voorstelling ‘Op sterk water’ in schouwburg de Voorveghter.Nou bij deze dus. Dat is eigenlijk momenteel mijn dag en nacht besteding. Ik ben organisatie medewerker. Wel lekker stagiaire, maar ik hoor er wel helemaal bij! Alleen vandaag heb ik gewoon geen zin!

Comments

March 2010

S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by LiveJournal.com